Stanje naročila
Iskalnik Fotokioskov
Informacije
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Okvirji

Spoznajte našo bogato ponudbo okvirjev!

Naša ponudba okvirjev

Stenski nosilci

Zagotavlja varno pritrditev
Leseni okvirji

Leseni okvirji za galerijske fotografije vam dostavimo s pritrjenimi kovinskimi nosilci na obeh kotih hrbtne strani. Kovinski nosilec je pritrjen s tremi vijaki.

Kovinski okvirji

Kovinske okvirje za galerijske fotografije vam dostavimo skupaj z masivnim obesnim sistemom. Kovinske zagozde zagotavljajo dodatno stabilnost okvirja.

Okvirji za kaširane posterje

Kaširane posterje dostavimo z lesenimi okvirji s predvrtanim obesnim sistemom. (Luknja je že zvrtana v okvir.)

Plastični okvirji

Plastične okvirje dostavimo z dvema na hrbtni strani pritrjenima nosilcema, ki poenostavite postavitev dekoracije v domu.

Stenski dekor z okvirjem pri CEWE

Unikatno oblikovanje v prekrasnem okvirju

Oblikujte svojo stensko fotografijo z okvirjem – unikatne umetnine pri CEWE<br><br>Izkoristite možnosti in naročite svojo najljubšo fotografijo v obliki uokvirjene stenske dekoracije! Če potrebujete vrhunske okvire, potem lahko z le nekaj kliki in uporabo razpoložljivih okrasnih elementov vaše plakate spremenite v elegantne umetnine.<br><br>### Izberite okvir za vašo dekoracijo, nato vnesite poljubne fotografije<br><br>Najprej izberete primeren okvir za stenske fotografije, nato začnete z oblikovanjem. Nato izberete eno izmed številnih barvnih različic za okvirje:<br><br> * Galerijski okvir (8 formatov)<br> * Okvir iz plastike (8 formatov)<br> * Okvir za kaširane posterje (4 formati)<br> * Okvir z režo (5 formatov)<br><br>Izberite poljubno fotografijo na platno ali foto poster in oblikujte uokvirjene fotografije z brezplačnim programom CEWE Fotosvet ali pa v spletnem urejevalniku. Končali boste v nekaj enostavnih korakih: <br><br> * Izberete material, format, velikost, usmeritev, okvir, barvo okvira, po želji pa še paspartu.<br> * Nato uvozite fotografijo in izberite tiste od številnih postavitev, ki so vam najbolj všeč. Umestite fotografije, četudi le eno, ali pa s pomočjo predlog ustvarite kolaž s kar 27 fotografijami.<br> * Fotografije lahko kadarkoli zamenjate, izdelek pa si lahko z besedili in kliparti popolnoma prilagodite. Ozadje lahko obarvate s katerokoli poljubno barvo.<br> * Na koncu še enkrat preverite, če podrobnosti, besedila in fotografije odgovarjajo vašim željam, nato pa dodajte stensko fotografijo z okvirjem v košarico.<br><br>### Prednosti CEWE stenske fotografije z okvirje<br><br>Oblikovanje foto kolažev iz več fotografij je s praktičnimi predlogami udobno in enostavno. Podarite sebi, sorodnikom, prijateljem ali znancem foto poster z okvirjem – popoln unikat, saj ste ga oblikovali sami. Okrasite stene vašega doma z osebnimi spomini: S CEWE v galerijski kakovosti.