Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Adventni koledar s fotografijami

Najlepše darilo za adventni čas. Okenca skrivajo drobna presenečenja polna ljubezni.

Več informacij!

Naši najbolj priljubljeni adventni fotokoledarji

S 24 čokoladicami presenečenja

S katerim adventnim fotokoledarjem želite presenetiti svoje najdražje?

Polnjen s kinder® čokolado
Polnjen s Ferrero pralineji
Polnjen s Tony's Chocolonely slaščicami
S fotografijami za okenci
Polnjen z lastnimi darili

Adventni fotokoledarji z izdelki kinder®

Adventni koledarji s pralineji Ferrero

S certifikatom Fairtrade in FSC®

XXL adventni fotokoledar z izdelki Fairtrade Tony's Chocolonely

Srce za srce: presenetite svoje najdražje s 27 čokoladnimi dobrotami Tony's - personaliziranim adventnim koledarjem z vašo najljubšo fotografijo. 100 % okolju prijazno, velikost 48 x 36 cm.

Adventni koledar brez čokolade

24 drobnih presenečenj

Trajnost CEWE adventnih fotokoledarjev

Kako želite oblikovati adventni koledar?

Projekt lahko kadarkoli shranite in preoblikujete

Aplikacija CEWE

  • Neposredno lahko uporabljate fotografije, ki jih imate na pametnem telefonu
  • Naročate lahko kjerkoli in kadarkoli
  • Izdelke oblikujete hitro v le nekaj korakih
Predlagamo

CEWE spletni urejevalnik

  • Namestitev ni potrebna
  • Oblikujte z osebnim računalnikom, prenosnikom, pametnim telefonom ali tablico
  • Široka paleta izdelkov, veliko možnosti oblikovanja

Program CEWE Fotosvet

  • Vse funkcije in oblikovalske možnosti<br> * Popolna za projekte z velikim številom fotografij<br> * Brezplačno za OS Windows, Linux in Mac

Unikatni foto adventni koledarji

Polepšajte adventni čas z lastnimi fotografijami

Še posebej edinstven: adventni koledar z lastnimi fotografijami

Adventni koledarji so del obdobja čakanja na božič, prav tako kuhano vino in torta. Adventni koledarji pogosto skrivajo čokolade, včasih majhna darila, pesmi ali slike. Če želite svoje otroke, prijatelje ali partnerja letos razveseliti s posebnim darilom, lahko zdaj oblikujete svoj adventni koledar pri CEWE. Izberete lahko koledar z izdelki Ferrero, skritimi za majhnimi okni, ali koledar z lastnimi slikami, pa tudi tak, ki ga napolnite z darili. Na naslovnici je vedno prikazan vzorec, ki ste ga izbrali in oblikovali. Na vas je, da se odločite, kako naj bo videti vaš koledar.

Kako oblikovati adventni koledar s CEWE:

Prvi korak je, da izberete naslovno fotografijo. Fotografije z božičnih praznikov zadnjih let ali slike z zimskih počitnic so vedno primerni motivi. Ko izberete čudovito sliko, lahko načrtujete svoj adventni koledar v nekaj korakih. Izberite vrsto adventnega koledarja - izberite, ali želite ležeči ali pokončni format - prilepite naslovno sliko in nato zasnovo dopolnite z besedilom in izrezkom - vstavite dodatne slike, če ima izbrani model fotografijo adventnega koledarja s fotografijami za okni - potrdite oblikovanje koledarja v predogledu izdelka in nato oddajte naročilo. Programska oprema samodejno preveri ločljivost uporabljenih slik; sistem vas bo obvestil, če kakovost slike ni primerna za tiskanje. Sliko lahko kadar koli spremenite med načrtovanjem.

Vedno izberite najprimernejši adventni koledar

Da se ne bi le ujemali z vzorcem in darilom za okni, temveč tudi, da bi se adventni koledar, izdelan sam iz lastne izdelave, popolnoma prilegal prostoru, ki je predviden v stanovanju, je večina modelov na voljo v različnih velikostih, pa tudi v ležečih in pokončnih oblikah. . Glede na to, kako obremenjen je, je lahko debelina koledarja do 3,5 cm. Višina in širina vsakega modela se giblje med 30 x 21 cm in 63 x 46 cm ali 36 x 48 cm.

Unikaten adventni koledar s fotografijami

Polepšajte adventni čas s svojimi fotografijami!

Poseben in unikaten: adventni koledar z lastnimi fotografijami

Adventni koledar je prav tako velik del pričakovanja božiča kot sta kuhano vino in pecivo. Adventni koledarji pogosto skrivajo čokolado, včasih pa tudi drobna darila, pesmi ali fotografije. Tisti, ki želite letos svoje otroke, prijatelje ali boljše polovice preseneti z zares unikatnim darilom, lahko svoj adventni koledar oblikujete pri CEWE. Lahko izberete adventni čokoladni koledar, ki za okenci skriva izdelke Ferrero, adventni koledar s fotografijami, ali pa adventni koledar z lastnim polnilom, v katerega sami vstavite darila. Motiv, ki ste ga izbrali in oblikovali bo vedno viden na naslovni strani.

Kako oblikujete adventni koledar s CEWE:

Prvi korak je izbira fotografije za naslovno stran. Fotografije vaših preteklih božičnih praznikov ali fotografije iz zimskih dopustov so vedno primerna izbira. Ko izberete lepo fotografijo, lahko v nekaj korakih oblikujete adventni koledar. Izberete vrsto adventnega koledarja - izberete ležeč ali pokončen format - vstavite fotografijo naslovne strani, nato dizajn izpopolnite z besedili ali kliparti - vstavite fotografije v okenca, če ste izbrali foto adventni koledar - ogledate si predogled adventnega koledarja in nato oddate naročilo. Program samodejno preveri odpiranje okenc z izbranimi fotografijami in vam sporoči, če je kakovost fotografij primerna ali neprimerna za tisk. Fotografije lahko med oblikovanjem poljubno zamenjate ali prerazporedite.

Personaliziran adventni koledar - vedno najboljša izbira

Ker sta motiv in darila v okencih prav tako pomembna kot to, da se adventni koledar popolnoma ujema z mestom, ki ste ga zanj predvideli, lahko pri večini izberete različne velikosti, izberete pa lahko tudi ležeč ali pokončen format. Debelina koledarja je 3,5 cm, odvisno od polnila, ki ga izberete. Višina in širina se giblje med 30 x 21 cm in 63 x 46 cm ali 36 x 48 cm.