Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Vrste dostave

Pošiljamo z naslednjimi usposobljenimi partnerji.

Veliko naših foto izdelkov je na voljo za osebni prevzem v poslovalnicah. Vam najdražjo poslovalnico boste našli s pomočjo Iskalnika poslovalnic. Iskalnik poslovalnic. Tekom naročila, takoj po vpisu/registraciji, lahko s funkcijo Iskalnik poslovalnic enostavno izberete poslovalnico, kjer želite foto izdelke prevzeti. Poiščite in izberite vam najdražji poslovalnico na podlagi poštne številke ali imena kraja!

Izjeme so le izdelki, ki jih zaradi njihove velikosti ni mogoče shranjevati ali zakleniti v poslovalnici. To se lahko zgodi v primeru večjih stenskih dekoracij,... Različne možnosti dostave najdete na Cenik. Tukaj lahko izberete, če želite prevzem v poslovalnici ali osebni prevzem.

Poslovalnice naročene izdelke hranijo tri mesece. Za prevzem v poslovalnici boste potrebovali potrdilo o naročilu oziroma osebni dokument. Če vaš izdelek prevzema pooblaščena oseba, bo za to potrebovala ustrezno pisno pooblastilo. Pri tem načinu dostave lahko vaše naročilo plačate enostavno na blagajni poslovalnice.

Zakaj CEWE?

Najbolj priljubljena foto storitev v Evropi
100% garancija zadovoljstva
Oddelek za pomoč uporabnikom

Smo vam na razpolago! Pokličite nas!

Kako smo dosegljivi: Po telefonu na 08 205 91 91 med 8:00 in 17:00 uro od ponedeljka do petka in med 10:00 in 17:00 uro v soboto in nedeljo.