Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Tiski art drsnik Tiski art drsnik

Art fotografije

Priljubljen retro stil: Art fotografije lahko s filtri in postavitvami oblikujete na sto in en način in tako bo vaša fotografija najbolj prišla do izraza.

K izdelkom

Kako želite naročiti Art fotografije?

Projekt lahko kadarkoli shranite in preoblikujete

Spletno oblikovanje

  • Namestitev ni potrebna
  • Oblikujte z osebnim računalnikom, prenosnikom, pametnim telefonom ali tablico
  • Široka paleta izdelkov, veliko možnosti oblikovanja
Priporočamo

Program CEWE Fotosvet

  • Veliko možnosti oblikovanja
  • Enostaven za namestitev na vaš računalnik
  • Shranjevanje projektov na vašem računalniku

Oblikujte Fine art fotografije s CEWE

Oživite vaše spomine s fotografijami

Fotografije vas spominjajo na vaša najlepša doživetja

Ovekovečite najpomembnejše dogodke vašega življenja in obudite stare spomine. Lepo je, če to občasno naredimo s posebnimi fotografijami. Ste bili vi posebej kreativni ali pa ste le izjemno ponosni na en specifičen dogodek? Vaše fotografije bodo na CEWE Fine art fotografijah postale prava paša za oči. Tako se vsaka posamezna fotografija lahko spremeni v personalizirano darilo ali pa okrasi vaš dom.

Možnosti posameznega oblikovanja art fotografij

Bi radi v rokah držali vaše najljubše fotografije v obliki Fine art fotografije? Za to vam CEWE ponuja različne možnosti:

  • Retro fotografije: Oblikujte vaše fotografije v stilu Polaroid; dizajn lahko izpopolnite s predlogami, filtri, kliparti in besedili.
  • Kvadratne fotografije: Shranite najljubše fotografije v kvadratnem formatu in jih postavite v popolnoma novo perspektivo – iz njih bo nastala idealna dekoracija nenavadnega videza.
  • Mini fotografije: Tri ali štiri fotografije na fototraku dimenzij 5,0 x 14,5 cm. Fotografije pripovedujejo zgodbo v modni retro podobi.
  • Fine art fotografije: Osebna fotografija, tiskana na Fine art papir izvrstne kvalitete, je izvrstno darilo. Različne velikosti in različne možnosti dizajna.

Naročiti svoje Fine art fotografije na spletu je tako enostavno

Ste izbrali Fine art fotografijo? S pomočjo CEWE lahko vaše fotografije v le nekaj klikih spremenite v umetniško delo. Fine art fotografije pripravite neposredno na spletu v vašem brskalniku ali pa prenesite brezplačni fotoprogram CEWE Fotosvet. Priprava in personalizacija grafik - tudi brez grafičnih sposobnosti - poteka na popolnoma intuitiven način. Na koncu naročilo oddate na spletu - večina Fine art fotografij je takoj dobavljivih. Izdelke boste prejeli v že poznani CEWE kakovosti, pripravljene za obdarovanje, izobešanje ali nadaljnje oblikovanje.