Brezplačna dostava na dom pri naročilu nad 30 € - uporabite kodo kupona "DOSTAVA"

Stanje naročila
Iskalnik Fotokioskov
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91

Oblikujte in naročite sedaj:

Aplikacija CEWE

 • hitra namestitev
 • foto izdelke lahko oblikujete kjerkoli in kadarkoli
 • vaša naročila fotografij shranimo v aplikaciji

Nove funkcije programa Program CEWE Fotosvet

S temi novostmi je oblikovanje foto izdelkov še udobneje

Nov asistent za CEWE FOTOKNJIGO

Nov asistent je sestavljen iz različnih modulov, zato imate sedaj možnost uporabiti vse funkcije ali pa le določene izbrane. Izbira, postavitev in razdelitev fotografij pri oblikovanju vaše CEWE FOTOKNJIGI so še bolj pregledni.

Boljši konfigurator izdelkov

Novi konfigurator za CEWE FOTOKNJIGO poenostavi pot do izbranega izdelka. Vse možnosti najdete na enem mestu.

Dodatne razlage in informacije o izdelkih

Nova uvodna stran programa CEWE Fotosvet je veliko bolj prepričljiva: podrobnejši prikaz izdelkov, podrobnejša razlaga funkcij in podrobnejši opis lastnosti izdelka. Temu pripomorejo animacije o premazih z učinkom laka, moderne in izjemno kakovostne upodobitve izdelkov, v primeru vrst papirjev, pa omogočijo natančnejši prikaz izdelkov.

Temni način v urejevalniku

Program je prikazan v temnem načinu, ki omogoča, da vaše fotografije sijejo. Tako se vi lahko osredotočite na oblikovanje.

Več navdiha in pomoči pri oblikovanju

Novi oblikovalski predlogi za letno fotoknjigo in veliko drugega

Nove oblikovalske možnosti za letno fotoknjigo

Spomnite se najlepših trenutkov preteklega leta. Povejte svojo zgodbo na poseben način z novimi oblikovalskimi možnostmi za CEWE FOTOKNJIGO. Odvisno je le od števila fotografij, ki jih želite objaviti, od kreativnih oblikovalskih možnosti in zanje primernih dizajnov. Letnica je poljubno nastavljiva.

Predlogi modernih postavitev fotoknjige za različne priložnosti

Izberite želeno število strani in enostavno vstavite fotografije v vnaprej pripravljeno postavitev fotoknjige. V postavitvah Boemska poroka, Naše leto 2020, New York in podobnih najdete moderne dizajne z zaokroženimi oblikami, primernimi ozadji in kreativnimi postavitvami.

Novi stili v asistentu CEWE FOTOKNJIGE

Potrebujete pomoč pri izbiri in postavitvi vaših fotografij? Oblikujte svojo CEWE FOTOKNJIGO z asistentom in povejte svojo zgodbo z njo. V pomoč so na voljo novi stili za letno fotoknjigo in druge priložnosti, recimo 2020, Naše leto 2020 in Moderna eleganca.

Novosti, še bolj bogata ponudba možnosti za unikatne foto izdelke

To so novi izdelki v programu CEWE Fotosvet

CEWE FOTOKNJIGA z mat ali sijajno platnico

Če se med oblikovanjem CEWE FOTOKNJIGE odločite za trde platnice, lahko izberete tudi mat ali sijajni videz le-teh. Tako se bo mat platnica prilegala notranjim stranem, v kolikor se odločite za klasičen digitalni tisk oziroma mat fotopapir.<br><br>Tudi to je novost: pri določenih formatih imate na voljo večjo število strani. V primeru Velike panoramske CEWE FOTOKNJIGE imate tako lahko kar do 202 strani, ki jih lahko zapolnite s fotografijami, če izberete klasičen digitalni tisk ali premium mat fotopapir.

Stenski koledar z leseno obrobo

Mala elegantna imenitnost: elegantna obroba iz pravega lesa okrasi spiralo in vaš A4 ali kvadraten stenski koledar bo še elegantnejši.

Razglednice z rose-zlatim premazom

Fini reliefni poudarek pomembnih besedil s pomočjo oblikovalskih elementov na razglednici, poudarja na videz in dotik hkrati: lepi barvni ton in učinek sijaja rose-zlatega premaza deluje izjemno elegantno in vaše sporočilo postavi v center pozornosti na najmodernejši način.

Škatle za shranjevanje fotografij z modernim dizajnom

Vsebina škatle polne doživetij: v naših škatlah za shranjevanje fotografij, za katere so sedaj na voljo tudi oblikovalski elementi, boste vse najlepše posebne trenutke shranili v okrasnem pakiranju. Primerne za shranjevanje do kar 100 fotografij.opolna izbira za darilo

Lesena obroba za magnetni poster

Izjemno kakovosten poster z leseno obrobo skandinavskega dizajna zagotovo pritegne pozornost. Zaradi pametne magnetne rešitve poster enostavno vpnete med obrobe in ga po želji kasneje tudi menjate. Stilski okras vašega stanovanja, na voljo v treh barvah. Obesite ga lahko s črno kovinsko verigo.

Program za vaše kreativne ideje

GPrepričajte se o enostavni uporabi.
 • Brezplačen prenos za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux
 • Hitra in enostavna namestitev na računalnik
 • Največja izbira oblikovalskih možnosti
 • Uporaba je enostavna in intuitivna
 • Zagotovljen dostop do fotografij na Facebooku in Instagramu
 • Oblikujete lahko brez povezave z internetom in foto izdelke kasneje udobno naročite preko spleta.
 • Dolgoročno shranjevanje oblikovanih projektov foto izdelkov na računalniku
Prenesi programsko opremo

Sistemske zahteve

(minimalne)
 • WINDOWS: Windows 8 ali novejši, 1.4 GHz procesor, 5 GB prostega prostora na trdem disku, 2 GB RAM<br> * MACINTOSH: MAC OS 10.10 (64 bit). , 1.4 GHz procesor, 5 GB prostega prostora na trdem disku, 2 GB RAM<br> * LINUX: Kernel 4.4.0 libstc++.so.6.0.19, CXXABI_1.3.7, , 1.4 GHz procesor, 5 GB prostega prostora na trdem disku, 2 GB RAM<br> * ANDROID: Android 3.2<br> * iPAD/IPHONE: IOS 6.0, aplikacija je optimizirana za iPhone 5<br> * Ločljivost ekrana: min. 1366X768 piksov v primeru spletnega naročila
Prenesi programsko opremo

Novosti, še bolj bogata ponudba možnosti za unikatne foto izdelke

To so novi izdelki v programu CEWE Fotosvet

CEWE FOTOKNJIGA s premazom

Za ta inovativen izumom smo leta 2018 prejeli nagrado TIPA. CEWE FOTOKNJIGA s trdimi platnicami in zlatim, srebrnim ali klasičnim lak premazom je na voljo tudi v formatu XXL panorama. Lahko uporabite številne vnaprej oblikovane dizajne, lahko pa se prepustiti lastni domišljiji.

Premažete lahko celotno površino CEWE FOTOKNJIGE

Pri CEWE FOTOKNJIGI imate na voljo več kot 50 ozadij, ki jih lahko premažete, in več kot 100 novih oblikovalskih elementov. Pri teh smo na podlagi želja naših naročnikov posebno pozornost namenili geometrijskim in abstraktnim formam.

Novi moderni formati CEWE Koledarjev

Sedaj lahko naročite tudi XXL kvadratni koledar (45 x 45 cm) in velik kvadratni namizni koledar. Obenem lahko za XL kvadratni stenski koledar (30 x 30 cm) izberete med tremi različnimi izjemno kakovostnimi vrstami papirja. Zaradi nove in elegantne podobe koledarjev je oblikovanje užitek.

Za kvadratne kartice je sedaj na voljo premaz z učinkom laka

Kvadratne kartice, ki so na voljo v kompletu po 10 kartic, in voščilnice z zgibom velikosti 14 x 14 cm so sedaj na voljo s premazom z učinkom laka. Oblikujte kvadratne voščilnice z izjemno kakovostnim lak premazom in izbirajte med 90 različnimi dizajni.

Novosti Cewe stenski dekor

Novo pri CEWE Stenskem dekorju

Klasična eleganca: fotografija na platnu, ki jo izdelamo na kakovostno platno s stabilnim okvirjem z režo iz pravega lesa, je na voljo že od velikosti 30 x 45 cm. Poleg tega naše XXL fotoposterje popolnoma prilagodimo vašim željam.

Večkratno nagrajen – program CEWE Fotosvet

Oblikujte svoje foto izdelke z zmagovalnim programom

Imate vprašanja v zvezi s programom?

Center za pomoč uporabnikom vam je na razpolago.

Odkrijte CEWE izdelke v eni aplikaciji

Od voščilnic do CEWE FOTOKNJIG: Oblikujte in naročite fotoizdelke iz vaših priljubljenih fotografij na mobilnem telefonu!
Cewe aplikacije
 • Z aplikacijo CEWE boste hitro in enostavno oblikovali svoje najljubše izdelke
 • Intuitivna uporaba aplikacije omogoča, da izbrane izdelke sestavite kar na mobilnem telefonu ali tablici
 • Najenostavnejši način za uporabo fotografij na vašem pametnem telefonu
 • Oblikujte in naročite foto izdelke kadarkoli in kjerkoli
 • Spoznajte našo bogato ponudbo izdelkov
 • Za iOS in Android telefone
PRENESI APLIKACIJO