Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Tri darila stojijo eno poleg drugega na leseni mizi. Na levi je kozarec s srčki in fototrakom, na sredini je večji kozarec s suhim cvetjem in foto kolažem, na desni pa škatla s peščenimi okraski in takojšnjo fotografijo.

Ustvarjalni nasveti

Podarite ljubezen: Darilni bon v steklenici okrašen s fotografijo!

Preprosta ideja za veliko veselje: presenetite svoje najdražje z osebno takojšnjo fotografijo in jim podarite skupni čas - v obliki bona, zavitega v steklenico.

Iščete resnično ljubeče darilo? Ta lahko pride še posebej prav za valentinovo. Toda tudi ob rojstnih dnevih ali drugih praznikih imajo ljubljene osebe rade osebna darila: čas, ki ga preživite skupaj. Pokazali vam bomo, kako lahko hitro in preprosto podarite ljubezen s takojšnjo fotografijo. Potrebujete le steklenico, takojšnjo fotografijo in idejo za izvedbo - pripravili smo vam nekaj navdiha.

Darilni bon za romantično večerjo

Vidite prozorno steklenico. Na notranji strani je fotografija mladega para. Na sliki je napis "Kupon za najljubše kosilo".
Ljubezen čutimo v naših srcih - a ljubezen gre skozi želodec: pripravite kupone za posebne obroke in uživajte v skupnem času.
Takojšnji natis fotografij, ki jih takoj prejmete v roke

Majhno darilo, velika gesta: v napornem vsakdanjem življenju je presenečenje za ljubljeno osebo odličen način, da ji poveste "mislim nate". Lepa gesta, s katero boste osrečili svojo boljšo polovico, je, da jo povabite na romantično večerjo. Vse, kar morate storiti je, da oblikujete darilni bon, ki ga lahko dopolnite s takojšnjim fototrakom. Pri tem lahko poleg najljubše fotografije vključite tudi majhno besedilno sporočilo. Darilo lahko položite v kozarec in ga napolnite z majhnimi papirnatimi srčki, ki bodo še dodatno poudarili ljubezen.

Nove dogodivščine v skrinji z zakladom

Na sliki je škatla z okrasnim peskom in školjkami, v njej pa je fotografija. Na fotografiji je starejši par.
Več kot darilo: takojšnja fotografija s potovalnim kuponom in morskimi okraski, zapakirana v majhno škatlo.

Pari, ki so skupaj že več let, imajo običajno zelo posebno vez. Če želite tej ljubezni dodati še eno pustolovščino, oblikujte personaliziran potovalni kupon za izlet na morje. Takojšnji natis z barvnim okvirjem lahko navdihuje fotografija s prejšnjih počitnic. Fotografijo položite v škatlo, jo okrasite s peskom, rožami in drugimi morskimi okraski. Vaša ljubljena oseba bo navdušena nad novo edinstveno skrinjico z zakladom - in nad nepozabnimi trenutki, ki vaju čakajo.

Podarite svojemu prijatelju skupni trenutek

Takojšnja kolaž fotografija v prozornem steklu: fotografija dveh prijateljev, zraven fotografija skodelice kave - in besedilo "Bon za najino najljubšo kavarno".
Prijetno popoldne v najljubši kavarni: presenetite svojega najboljšega prijatelja z unikatnim kuponom.

Naredite nekaj, s čimer boste svojemu najboljšemu prijatelju pokazali, koliko vam pomeni. Za to darilo je najbolje izbrati ozko in visoko steklenico. S takojšnjim fotokolažem lahko zajamete najboljše trenutke vajinega prijateljstva. Dodajte lepo besedilo: "Bon za najino najljubšo kavarno". Personaliziranemu kuponu lahko dodate tudi vizualni pridih, na primer tako, da steklenico ob fotografiji in kuponu, napolnite s suhim cvetjem. Preprost in čudovit način, kako podariti ljubezen svojemu najboljšemu prijatelju.

Ekipa CEWE vam želi zabavno obdarovanje.

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.