Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Ime podjetja: CEWE Magyarország Kft.

Sedež: 1135 Budapest, Béke utca 21-29.

Telefon: 08 205 91 91

CEWE - Prvi na trgu fotoknjig

Leta 2010 je CEWE izdelal več kot 3,8 milijona CEWE FOTOKNJIG, s čimer je utrdil svoj vodilni položaj na trgu foto storitev po vsej Evropi. h.c. Senator Heinz Neumüller je leta 1961 ustanovil CEWE - podjetje je zraslo iz fototrgovine in studia Carl Wöltje v Oldenburgu.

CEWE ustvari več kot 3 milijarde slik na leto! Ob predpostavki, da so vse fotografije velikosti 10 x 15 cm, postavljene ena za drugo, bi dobili serijo več kot 450.000 km slik! To bi lahko skoraj 10-krat ovili okoli Zemlje ...

** Na voljo vam po vsej Evropi in ZDA **

CEWE-jevi kakovostni foto izdelki so na voljo tudi strankam v 21 državah v Evropi in ZDA. Imamo več kot 4.200 zaposlenih v naših proizvodnih obratih po vsem svetu. Že od vsega začetka je bil naš cilj zadovoljiti visoke zahteve trga in milijonom profesionalnih in amaterskih fotografov zagotoviti izdelke najboljše kakovosti. Za to seveda uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo.

** Kakovost napisana z velikimi tiskanimi črkami! **

Dosledna filozofija kakovosti se obrestuje. Dokaz - naša programska oprema Fotosvet in naše CEWE FOTOGRAFIJE sta redni zmagovalci testov v kategoriji. Naš cilj je narediti vašo lastnoročno izdelano CEWE FOTOKNJIGO za vse vaše življenje!

** Skrivnost uspeha - stalni nadzor kakovosti! **

CEWE izvaja strog nadzor kakovosti, da zagotovi, da so vse CEWE FOTOGRAFIJE popolne. Dosleden nadzor celotnega proizvodnega procesa zagotavlja, da vse CEWE FOTOKNJIGE izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

Visoka kvaliteta!

CEWE FOTOKNJIGA je čudovit spominek in dih jemajoče darilo. Ustvarite svojo CEWE FOTOKNJIGO doma - hitro in enostavno - CEWE poskrbi za vse ostalo! Duša naše proizvodnje ni nič drugega kot naša najnovejša generacija offset tiskalnikov. Zagotavljajo najhitrejšo obdelavo in najvišjo kakovost.

Tisk na visokokakovosten papir v popolni kakovosti. CEWE FOTOKNJIGA ima lahko do 202 strani! Paleta možnosti za ustvarjalna besedila in vizualne postavitve je skoraj neskončna!

Natisnjene strani se ujemajo z inženirsko natančnostjo. Vezava daje knjigam posebno stabilnost, kar zagotavlja trajno kakovost. Svojo CEWE FOTOKNJIGO lahko držite v rokah le nekaj dni po naročilu. Zahvaljujoč odlični kakovosti se CEWE FOTOKNJIGA skoraj ne razlikuje od slikanic, ki so na voljo v trgovinah!

** Odgovornost CEWE **

Skupina CEWE je zavezana družbeni odgovornosti podjetij in je prepričana, da so družbeni standardi, gospodarska zavezanost ter ekonomsko in ekološko odgovorna skrb bistveni za dolgoročni gospodarski uspeh.

CEWE je največji ponudnik fotografij, vodilni na trgu v 24 državah po Evropi!

Tako se rojevajo strani CEWE FOTOKNJIGE - sodobni tehnični dosežki in kontrola kakovosti!

Izdelava CEWE FOTOKNJIGE - Najsodobnejši tiskalniki Kodak in HP.

Strani CEWE FOTOKNJIGE so v izdelavi! Eden od visokotehnoloških tiskalnikov v ...

Pri izdelavi CEWE FOTOKNJIGE izvajamo najvišjo stopnjo kontrole kakovosti.

Tudi najmanjše napake in barvne razlike so pod drobnogledom.

Tako nastajajo platnice po meri s pomočjo najsodobnejših strojev.

Na proizvodni liniji se izdela trda vezava naročene CEWE FOTOKNJIGE.

Uporabi se črtna koda za dodelitev po meri oblikovane stranice ustreznim notranjim stranem.

Na avtomatizirani proizvodni liniji lahko naši stroji izdelajo do 40 CEWE FOTOKNJIG na minuto.

Vse CEWE FOTOKNJIGE so med proizvodnjo ročno pregledane in pakirane.