Aplikacija CEWE Naročite hitro in enostavno
Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Fotografija na steklu
Fotografija na steklu
Glas_Foto

Fotografija za steklom

Elegantna dekoracija z vašo najljubšo fotografijo

Shranite najlepše trenutke z elegantno fotografijo za steklom! Ni le dekoracija za pisarniško mizo ali police, ampak vas bo ob vsakem pogledu spominjala na lepe trenutke.

  • Direktni tisk na 19 mm debelo steklo
  • Velikosti: 8 x 10,5 cm in 10,5 x 14 cm
  • Samostoječe
od 24,99 € *

Oblikovanje in naročanje

Dostava na dom ali prevzem na paketomatu

Pri naročilo izberite Dostava na dom ali prevzem v bližnji poslovalnici.

Informacije o izdelku

Velikosti:

Mala: 8 x 10,5 x 1,8 cm Velika: 10,5 x 14 x 1,8 cm

Material:

Steklo

Priporočena ločljivost:

740 x 490 pikslov

Elegantne fotografije posebnih dogodkov na akrilnem steklu

Ovekovečite najlepše spomine s pomočjo fotografij na akrilnem steklu

Izdelava fotografije na akrilnem steklu: popolno darilo za družino in prijatelje

Dom si lahko okrasite na nešteto načinov. Tisti, ki imate radi preprosto eleganco, boste oboževali fotografije na akrilnem steklu. Oblikujte dekoracijo za dom iz spominov na dopust ali z družinsko fotografijo. Oblikujte unikatne dekoracije doma s fotografijami na akrilnem steklu, ki se barvno in tematsko ujemajo.

Izjemno kakovostne fotografije na akrilnem steklu so izvrstno osebno rojstnodnevno darilo ali darilo on praznikih za prijatelje ali družinske člane. Stari starši bodo veseli fotografij vnukov in vnukinj, strici in tete pa bodo veseli fotografij bratrancev, sestričen, nečakov in nečakinj. Seveda lahko oblikujete tudi prekrasne samostojne fotografije na akrilnem steklu iz fotografij pokrajine ali fotografij, na katerih je vidna panorama vašega najljubšega mesta v soju luči.

Fotografije na akrilnem steklu ovekovečijo nepozabna doživetja

Oblikujte fotografije na akrilnem steklu in jim dodajte izjemno globino. Izbrane fotografije natisnemo neposredno na akrilno steklo, kar zaradi debeline stekla 19 mm da fotografiji tridimenzionalni efekt in s tem osupljivo poudari barve fotografije. Izdelek je samostoječ, zato ga lahko po želji tudi postavite - recimo na pisalno mizo.

Oblikujte in naročite fotografijo na akrilnem steklu pri CEWE

Samostoječa fotografija na akrilnem steklu je na voljo v dveh velikostih: manjša je dimenzij 8,0 x 10,5 cm, večja pa 10,5 x 14,0 cm. Debelina stekla je pri obeh formatih enaka. Izkoristite hiter in enostaven spletni oblikovalnik CEWE in oblikujte svoje edinstvene fotografije na akrilnem steklu. Lahko izbirate med številnimi različnimi kliparti. Po želji lahko na fotografijo na akrilnem steklu namestite osebno besedilo ali umetniške elemente. Program vam bo tekom oblikovanja sam povedal, če je ločljivost izbrane fotografije ustrezna. To zagotavlja, da boste prejeli foto izdelek najvišje kakovosti.