Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na steni visi lastnoročno narejena tabla s trenutnimi fotografijami. Poleg okvirja je na mizici nekaj pisarniških potrebščin.

Ustvarjalni nasveti

Trenutki sreče so vedno vidni na tej foto tabli

Z okvirjem za fotografije in nekaj CEWE Art ali takojšnjimi fotografijami, lahko v nekaj minutah ustvarite čudovit foto kotiček za svoje najljubše fotografije.

Okvir za fotografije, nekaj vrvic in veliko, veliko, lahko takoj natisnjenih spominov je vse, kar potrebujete za uresničitev naše nove ideje o stenski dekoraciji. Na tej tabli lahko kadarkoli spremenite svoje razstavljene spomine.

Potrebovali boste:

Na mizi so takojšnje fotografije v različnih formatih, lesen okvir za fotografije, škarje, vrvica, kaveljčki in mini črke.
Velikost in format je mogoče popolnoma prilagoditi.

Tako se ustvari:

Bližnji posnetek roke, ki zavija kavelj v lesen okvir.

Pritrditev kavljev v okvir Da bi vrvico, ki jo je treba napeti, lahko močno napeli, kaveljčke močno privijte v lesen okvir. Število kavljev je odvisno od velikosti okvirja in vašega okusa – če želite prikazati več manjših fotografij, kupite več kavljev in pustite manjše razdalje med vrvicami.

Dve roki napenjata vrvico okrog kavljev. Ti so privijačeni v lesen okvir. Poleg okvirja so takojšnje fotografije.

Pritrjevanje vrvice Konec vrvice zavežite na en kaveljček, nato ga diagonalno speljite čez drugo stran okvirja do naslednjega kaveljčka in nazaj, dokler ne dosežete zadnjega, kamor pritrdite končni del. Preden pritrdite vrvico, se prepričajte, da je dovolj napeta, da bo pozneje lahko držala vaše fotografije.

Dve roki vežeta vrvico na okvir fotografije. Poleg okvirja so fotografije različnih formatov.

Mreža za različne formate Ponovno nataknite vrvico na kaveljček in jo zdaj neenakomerno potegnite od enega do drugega, pri tem pa pazite, da med trakovi naredite različno velike razmake, da bo kasneje na tabli prostor za fotografije različnih velikosti in formatov.

Bližnji posnetek dveh rok, ki nizata mini črke na vrvico.

Dekoracija Na vodoravno raztegnjeno vrvico nanizajte svoje najljubše besede, letnice, imena svojih najdražjih ali karkoli drugega, kar se vam zdi pomembno povedati poleg vaših fotografij. (Črke je smiselno obesiti na ločen niz, tako da ga lahko kadar koli spremenite.)

Dve roki držita CEWE takojšnje fotografije med trakovi.

Vstavite fotografije Sedaj morate fotografije še previdno potisniti med trakove, ki jih bo – če ste vrvico zelo močno napeli – gumijasta mreža lepo prijela. Če zdrsnejo, uporabite na primer okrasne sponke. In še enkrat: poljubno kombinirajte naše različne izdelke! Foto trakovi izgledajo popolno tudi, če jih dopolnite z 2-3 retro fotografijami.

Nasvet: Ker je tabla povsem primerna za celoletno uporabo, se splača spreminjati ne le fotografije, temveč tudi ostalo dekoracijo. Za intimno, adventno ali božično dekoracijo se na primer splača naročiti fotografije Art, za zabavne, poletne teme pa natisnite nekaj fotografij z zabavnim dizajnom na CEWE Fotokiosku.

Želimo vam veliko užitkov ob ustvarjanju in ogledovanju fotografij!

Tukaj je opisano, kako do takojšnjih fotografij

Enostavno in kreativno shranite svoje spomine s takojšnjimi fotografijami - CEWE Fotokioski blizu vas