Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Huawei drsnik Huawei drsnik

Ovitki za Huawei

Izvrstna zaščita za telefone Huawei

Naša celovita ponudba

Izberite vrsto naprave!

Unikaten in oseben: novi Huawei zaščitni ovitki

Izbirajte med različnimi materiali in oblikami tiska

Ovitki za telefone Huawei

Huawei krasi kakovost - in to se mora odražati tudi na ovitku. Izberite ovitek za mobilni telefon pri CEWE in ga oblikujte v le nekaj korakih sami. Lahko izberete najljubšo fotografijo svojega otroka ali hišnega ljubljenčka ali pa ovitek oblikujete s fotografijo narave - odločitev je popolnoma v vaših rokah.

Ko izberete fotografijo, morate določiti le še material ovitka. CEWE ponuja številne različne ovitke za telefone Huawei. Lahko izbirate med silikonskim ovitkom, praktičnim ovitkom navzdol, vse do trdega ovitka iz lesa. Poleg tega lahko za številne izdelke izberete različno osnovno barvo.

Edinstvena zaščita za Huawei P20

Huawei P20 se ponaša z dvojno Leica kamero in je popolna izbira za tiste, ki s svojim telefonom radi ustvarjajo odlične fotografije. Izberite ovitek za Huawei telefon, ki popolnoma odgovarja vašim željam: tanek ovitek, ki se prilega žepu v hlačah, ali pa torbico za mobilni telefon, ki nudi obsežno celovito zaščito, vključno z ekranom z visoko ločljivostjo.

Huawei Mate 20: oblikujte svoj ovitek za telefon s CEWE

Sedaj ustvarja Huawei Mate 20 še ostrejše fotografije! Na hrbtni strani telefona se nahajajo trije Leica objektivi. Izrezi na vseh Huawei ovitkih se popolnoma prilegajo objektivom in gumbom, zato lahko telefon vedno uporabljate. Edina izjema je torbica za mobilni telefon, iz katere je pred uporabo telefon treba vzeti ven – kar je idealna rešitev za vse, ki imajo v rokah radi občutek steklenega okvirja Huawei Mate 20.

Če vam je pomembno, da je ovitek za telefon twilight barve vedno viden, si izberite prozoren silikonski ovitek. Tako se naprava ne bo poškodovala, hkrati pa bo v celoti viden izvirni dizajn telefona.