Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Nalaganje izbrane predloge...

Sami oblikujte vabila na vašo poroko

Oblikujte unikatna poročna vabila hitro in enostavno

Razveselite svoje bližnje z osebnimi vabili na poroko

Poroka je poseben dogodek, kjer si zaljubljenca obljubita večno zvestobo. Pred vsako poroko potekajo obširne predporočne priprave. Začne pa se s vprašanjem, kdaj in kje bi se par rad poročil. Po izbiri kraja in časa pridejo na vrsto poročna vabila. Ne glede na to ali želite imeti manjšo poroko le z najdražjimi družinskimi člani, ali načrtujete večjo poroko s vsemi prijatelji in znanci, v obeh primerih je pomembno, da vaše ljubljene pravočasno obvestite. Pri CEWE lahko enostavno oblikujete unikatna poročna in ostala vabila, s katerimi prijatelje obvestite, kateri datum si morajo rezervirati.

Oblikovanje večstranskih poročnih vabil

Poročno vabilo ne služi le temu, da vaše prijatelje in sorodnike obvesti o poroki, temveč tudi vzbuja občutek pričakovanja. Pri CEWE lahko izbirate med več kot 1200 različnimi predlogami - klasične, moderne, elegantne, igrive ali smešne. Želite oblikovati lastna poročna vabila? Poročnemu vabilu po želji dodajte besedilo, fotografije in kliparte ter naročite. Polepšajte svoja vabila z zlatim, srebrnim ali rose-zlatim okrasnim premazom – prav tako boste z lakiranjem poudarili izbrano besedilo.

Oblikujte poročna vabila s CEWE – tako enostavno

Na voljo so tri možnosti, kjer lahko oblikujete svoja poročna vabila:

-Spletni brskalnik

-CEWE aplikacija ž

-Programa CEWE Fotosvet

Najpogostejše voščilnice so klasične; na voljo so v različnih formatih in v več kot 30 različnih barvah, tako da se poročno vabilo ujema z barvno paleto poroke. Uporaba programa za oblikovanje je intuitivna, zato ga lahko uporabljate, tudi če nimate izkušenj. Ko poročna vabila ustrezajo vašim željam, lahko naročite dostavo na dom, ali pa jih osebno prevzamete v eni izmed poslovalnic naših partnerjev.