Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na mizi v dnevni sobi, ki je božično okrašena, stoji namizni koledar zaljubljenega para. Na njej je fotografija para, nad njo pa besedilo "2022 - 12 razlogov, zakaj te ljubim".

Ustvarjalni nasveti

Romantični namizni koledar: poln ljubezenskih sporočil

Podarite ljubljeni osebi personaliziran namizni koledar, poln ljubezni

Naj gre za dolge pogovore, skupen smeh ali posebne lastnosti: zagotovo se lahko spomnite številnih razlogov, zakaj obožujete svojega partnerja. Dvanajst jih boste našli na straneh posameznih mesecev namiznega koledarja z dizajnom po želji. To osebno darilo dopolnite še z najljubšimi skupnimi fotografijami in romantično božično presenečenje bo zagotovljeno.

Kreativni koledar za ljubljeno osebo

Ženska roka drži namizni koledar nad mizo. Prikazuje žensko, ki pije kapučino. Levo je kapučino. Na januarski koledarski strani piše "Ker pripravljaš najboljši kapučino na svetu."
Poskrbite za majhne, ljubeče geste v koledarju.
Oblikujte svoj namizni koledar zdaj

Oblikujte svoj osebni namizni koledar v programu CEWE Fotosvet ali v spletnem urejevalniku: po izbiri želenega formata se odločite za predlogo koledarja s prostim oblikovanjem. Tako lahko na strani dodate besedilo, ozadja in kliparte, na primer s sporočilom "Ljubim te, ker skuhaš najboljšo kavo na svetu". Navsezadnje so prav vsakodnevne malenkosti tiste, ki naredijo skupno življenje še lepše.

Barve in toni

Ženska roka drži namizni koledar na mizi. Upodablja žensko in moškega na pohodu. Na strani meseca februarja piše: "Ker je s teboj pohodništvo vedno doživetje".
Pohodništvo, kolesarstvo, tenis – za najlepše spomine z ljubljeno osebo.

Za ozadje za besedilom uporabite pravokotni klipart iz kategorije »Oblike«. Nato ustvarite novo besedilno polje in vpišite svoje ljubezensko sporočilce. Naš nasvet: uporabite podobne barve v svetlejših in temnejših tonih za ozadje, besedilo in kliparte. To bo pripomoglo k umirjenem in elegantnem izgledu koledarja. Naš nasvet lahko uporabite za različne barve za vsak mesec posebej in svoj koledar barvno uskladite tudi s svojimi fotografijami ali pa se pri oblikovanju svojega fotokoledarja držite le ene barvne sheme.

Tople barve za tople trenutke

Ženska v rokah drži namizni koledar. Prikazuje zaljubljen par na čolnu. Na strani meseca marca na koledarju piše: "Ker si tako romantičen."
Vsaka stran meseca posvečena posebnemu trenutku

Izberite barve s fotografij Preberite naš predlog za oblikovanje: za še bolj privlačen videz koledarja pri oblikovanju uporabite barve z vaših fotografij. To storite tako, da izberete želeni klipart in nato zgoraj desno kliknete »Oblikuj«. Zdaj lahko odprete barvni meni »Barve in zrcaljenje« in nato v spustnem seznamu kliknete na »Izberite barve«. Nato izberite kapalko (Pick screen color) in z miško kliknite na barvo na vaši fotografiji, ki jo želite uporabiti na klipartu.

Besede iz srca

Ženska roka drži namizni koledar. Prikazuje zaljubljen par. Na strani meseca decembra piše: "Ker pozabimo na čase, ko govorimo."
Povejte ljubljeni osebi, koliko vam pomeni.

Katere so tiste prave besede za izkazovanje ljubezni? Ne skrbite: na obraz vaše ljubljene osebe ne privabijo nasmeha le velike geste. Skupni spomini, hobiji in navade pogosto najbolj povezujejo. Morda lahko uporabite posebno besedo ali besedno zvezo, ki obema ogreje srce. Ali pa prisrčen vzdevek, ki bi ga radi zapisali na list koledarja.

Prijetno in zabavno oblikovanje koledarja vam želi ekipa CEWE.