Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Bela miza z lesenimi elementi, na zeleni steni nad njo pa visi kreativen koledar s črno-belimi fotografijami.

Nasveti za urejanje, predlogi za oblikovanje

Preprost in eleganten skozi vse leto

Kombinacija pastelne, črne in bele barve: ustvarite svoj edinstven fotokoledar nežnih tonov in barvitih klipartov, ki bo v vaš dom vnesel nov val svežine.

V fotokoledarju shranite čudovite spomine od januarja do decembra in jih oblikujte po svojem okusu – vse do zadnje podrobnosti. To najlažje dosežete v programu CEWE Fotosvet, ki ga lahko brezplačno prenesete in namestite na svoj računalnik. Uporabite trendi kombinacijo črno-bele in pastelnih barv. Ta izbira ustvarja prav posebno vzdušje: predstavlja lahkotnost, svežino in brezčasno eleganco.

Tukaj je pet idej za vaš kreativni koledar:

Koledar z zimskimi črno-belimi fotografijami in modrimi okroglimi kliparti, visi na zeleni steni.

Kombinacija okroglih in ravnih linij

Modri kliparti v obliki krogov odlično poudarjajo zimsko razpoloženje v mesecu januarju. Če želite poskusiti tudi sami, s pomočjo filtra »Oblike« poiščite klipart v programu in izberite krog. Izbranemu klipartu lahko spremenite barvo v pastelni odtenek v meniju »Oblikuj«, na desni.

Koledar s fotografijo para in s klipartom linij v zeleni barvi visi na steni.

Plastenje

Kliparte, kot prikazan vzorec v našem primeru, umestite na sprednjo plast koledarja. Bodite previdni in izberite ustrezno prosojnost in svetlost barve, da bodo številke in napisi še vedno lahko berljivi. Z desnim klikom na fotografijo ali klipart lahko premaknete element naprej ali v ozadje.

Koledar s črno-belimi fotografijami para in pastelnimi trikotnimi kliparti, visi na zeleni steni.

Barve in prosojnost

Elegantna popestritev vaših fotografij: izberite in vstavite klipart v obliki trikotnika na svojo fotografijo in ga obarvajte roza. V zgornjem desnem delu menija kliknite "Okrasitev" in nastavite stopnjo prosojnosti. Dodajte več trikotnikov, tako da polne in prazne oblike dinamično razporedite po strani.

Koledar visi na zeleni steni,  s poletno črno-belo fotografijo para in pastelnimi šestkotnimi kliparti.

Shrani poletje s trendi šestkotnim dizajnom

Med kliparti poiščite šestkotno obliko. Ustvarite vzorec nad fotografijami kot prikazuje naš primer. Nato z desnim klikom izberite postavitev kliparta naprej, na sprednjo plast. Povečajte prosojnost in dodajte več šestkotnih oblik v toplih barvah, kot sta oranžna ali rumena.

Koledar s fotografijo zimskega para in s klipartom v obliki pik visi na steni.

Koledar v fokusu

Izberite črno-bele fotografije. Pustite nekaj beline za vstavljanje klipartov. Izberite kliparte v obliki pik in jih razporedite v različnih barvah in velikostih na belino koledarja – s tem boste ustvarili učinek sneženja.

Enostavno oblikovanje v programu CEWE Fotosvet

Vse potrebno za oblikovanje tega koledarja boste našli v programu CEWE Fotosvet. Izberite stenski koledar A4 panorama. V naslednjem koraku izberite vrsto papirja. Priporočamo ekstra mat papir, ki je idealen za pastelne barve in zaradi svoje površine zagotavlja natis prijeten tudi na otip. V procesu izbire načina oblikovanja koledarja izberite »Prosto oblikovanje«. Tako lahko svoj koledar oblikujete stran za stranjo, mesec za mesecem.

Izbrana različica dizajna se lepo prilega koledarju. Poudarek je na vaših fotografijah in klipartih pastelnih barv. Uporabite lahko tudi barvne fotografije. Če želite fotografijo obdelati, dvakrat kliknite nanjo, da se odpre. V zavihku "Barvni učinki" je za vašo fotografijo na voljo črno-beli filter.

Oblikujte edinstveno predlogo za svoj koledar

Upamo, da so vam naše ideje všeč in da boste oblikovali svoj koledar z vašo edinstveno predlogo. V kolikor pa želite uporabiti katero od naših vnaprej pripravljenih predlog, to storite tako, da v programu CEWE Fotosvet izberete dizajnerski koledar.

Želimo vam veliko zabave pri oblikovanju!