Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Drugačna Kvadratna fotografija visi na girlandi nad cvetličnim okrasjem. Fotografije mladega para in čestitke gostov si lahko ogledate na slikah, pritrjenih s kljukicami.

Kreativni nasveti

Najlepše poročne želje v unikatni obliki

S to dekorativno idejo lahko pripravite lepo in edinstveno presenečenje za mladi par - uporabite naše predloge, ki jih lahko prenesete

Fotografije para združite z dobrimi željami poročne zabave. Za veliki dan naredite res posebno darilo v obliki unikatne vrvice želja s fotografijami. Vzemite jo s seboj na poroko in jo pred slavjem obesite na prireditvenem prostoru, da bodo lahko gostje na voščilnice zapisali svoje lepe misli. Poleg sporočilnih kartic natisnite fotografije para v obliki Nature fotografij, da bo okras še bolj oseben. Za sporočila gostov pa izberite Kvadratne fotografije.

Poglejmo, kako lahko sami naredite svojo foto dekoracijo.

Osebne fotografije

Novo sporočilo je dodano na vrvico. Okoli so osebne fotografije para iz njunega vsakdanjega življenja. Fotografije so bile pritrjene na girlando z majhnimi pentljami in sponkami.
Naravne fotografije so popolni dekorativni elementi
Uporabite Nature fotografije

Nature fotografije lahko oblikujete neposredno s programom CEWE Fotosvet ali na spletu na naši spletni strani. Mat dizajn daje natisnjenim fotografijam eleganten videz – kot nalašč za praznične priložnosti. Namig: če imate malo več časa za pripravo, lahko s fotogafijami in motivi poveste tudi zgodbo para od njunega srečanja do poroke. Če velik dan začinite z malo potovanja skozi čas, lahko zagotovo ustvarite trajno izkušnjo. Več materialov kot boste zbrali, bolj čustven in lep bo rezultat.

Predloge ali vaše lastne kreacije

Gost napiše osebno sporočilo na majhno kartico. Kvadratne fotografije so postavljene na mizo. Ob njih so vidne tudi majhne kljukice in cvetlični okraski.
Peresa, Kvadratne fotografije in majhne kljukice: vsi dodatki potrebni za okrasitev girlande

Izdelava kartic z željami je hitra in enostavna: načrtujte, da bo vsak svat zaželel vsaj eno željo. Najbolje je narediti dve vrsti Kvadratnih fotografij. Ene naj imajo prostor za sporočila in kratke misli gostov, druge pa naj bodo okrašene z že vnaprej sestavljenimi željami in ljubkimi kliparti.

Predlogo za želje lahko prenesete tukaj. Poleg Kvadratnih fotografij pripravite tudi tanko vrv, nekaj pisal in majhne kljukice.

Prosto prilagodljiv niz želja

Gost napiše svoje sporočilo na voščilnico, obkroženo s fotografijami in že pripravljenimi čestitkami, pritrjenimi na girlando.
Presenečenje je pripravljeno: najlepši trenutki mladega para in najlepše želje svatov so nanizani na vrvici želja.

Girlanda s fotografijami je odlična alternativa klasičnemu drevesu želja: je prilagodljiva, saj jo je mogoče razširiti in tako zagotavlja dovolj prostora za vse goste. Ni pomembno, koliko fotografij in sporočilnih kartic imate: viseče Kvadratne in Nature fotografije ustvarijo eleganten in zračen videz. To je tudi dobra priložnost za dekoracijo in personalizacijo poročne lokacije. Uporabite majhne kljukice za pritrditev slik.

Čudovito in unikatno darilo

Zahvaljujoč ljubečim željam že pripravljena vrvica s fotografijami ni le ganljivo darilo, ampak je lahko tudi estetski dodatek k poročni dekoraciji. Mladoporočenca jo lahko ob koncu velikega dne enostavno pospravita in obesita kot okras v svojem domu. To kreativno darilo bo zagotovo lepo presenečenje, ki bo ostalo v trajnem spominu.

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.

Fotografije

Vaše najlepše fotografije so lahko vedno pri roki

Znova in znova obujajte svoje najlepše spomine - natisnite svoje najljubše fotografije ali oblikujte fotoknjigo.

K naročilu