Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Poročne fotoknjige

Vaš poseben dan si zasluži resnično posebno fotoknjigo. Oblikovanje svoje poročne fotoknjige je popoln način, da za vedno ohranite osebni spomin v svojem srcu.

Naše poročne fotoknjige vrhunske kakovosti so priljubljene tudi pri profesionalnih poročnih fotografih, ki jih pogosto ustvarjajo za pare. Zakaj ne bi sami oblikovali takšne fotoknjige – ali morda še bolj osebne – svojih najlepših posnetkov?

Zapomnite si veliki dan še dolgo po tem, ko je bil vržen zadnji konfet. Oblikujte posebno poročno fotoknjigo, izvedbo pa prepustite nam!

Oblikuj

Dodajte pridih razkošja

Naše Premium verzije so popolne za razkošen poročni album, ki je tako poseben kot vaš veliki dan. Blagoslovljen z minimalnimi odsevi je Premium mat fotopapir idealen za poročne fotografije. Zaradi teh gladkih strani brez bleščanja so vaše fotografije še bolj impresivne.

Zakaj ne bi izbrali prefinjenih platnic iz platna ali iz umetnega usnja, da bo zunanjost fotoknjige enako elegantna kot notranjost? S številnimi možnostmi oblikovalskih predlog za fotoknjigo, je ustvarjanje unikatne poročne fotoknjige užitek.

Vključite videoposnetke v svojo poročno fotoknjigo

Od velikega "DA" do prvega plesa, poročni videoposnetki ujamejo vzdušje in ljubezen velikega dne. Ustvarili smo novo funkcijo za naše fotoknjige, ki vam omogoča, da nepozabnim trenutkom vašega poročnega dne pripnete čudovit video. Ko ustvarjate svojo fotoknjigo s fotoprogramom CEWE Fotosvet, preprosto naložite svoje videoposnetke in jih povlecite v fotoknjigo. Tako se ustvari edinstvena QR koda in filmski trak s fotografijami, povezanimi z videoposnetkom. Ko fotoknjiga prispe, preprosto skenirajte kodo s telefonom ali tablico in podoživite posebne trenutke.

Oblikuj

Preprosto oblikovanje poročne fotoknjige

Če želite ustvariti svojo poročno fotoknjigo na spletu, sledite spodnjim korakom:

1. Prenesite programsko opremo

Naš brezplačen fotoprogram CEWE Fotosvet je nagrajen in enostaven za uporabo.

2. Naložite svoje poročne fotografije

Naložite svoje poročne fotografije iz svojega računalnika.

3. Izberite fotoknjigo

Izberite velikost fotoknjige, vrsto papirja in platnice, ki najbolj ustreza vsebini!

4. Naj bo vaša fotoknjiga edinstvena

Svojo poročno fotoknjigo lahko opremite z okvirji, predlogami, kliparti, besedili in celo videji.

5. Zaupajte nam!

Vaša poročna fotoknjiga bo natisnjena in dostavljena na vaš dom.

Izberite pravo velikost in format

Popoln dizajn

Poročna fotoknjiga si resnično zasluži veliko pozornosti, zato se marsikdo odloči za večje formate. Ne samo, da lahko uživate v čudovitih fotografijah v velikanskem formatu, naše panoramske fotoknjige bodo tudi popoln in eleganten okras na mizici ali polički,. Z listanjem po straneh fotoknjige pa se lahko kadarkoli spominjate tega posebnega dneva.

Popolno darilo

Ena izmed glavnih prednosti fotoprograma CEWE Fotosvet je, da lahko spreminja velikost in format, kar pomeni, da lahko svojo fotoknjigo enostavno zmanjšate iz velikega formata in v nekaj minutah ustvarite manjši izvod za družino. Izberite kompaktno panoramsko, mini in malo CEWE FOTOKNJIGO in podarite svojim najdražjim popolno darilo.

Popolna za na knjižno polico

Če radi fotografirate praznike in pomembne dogodke, verjetno že imate nekaj fotoknjig, polnih spominov. Zahvaljujoč našemu izboru velikosti bo tudi vaša poročna fotoknjiga sodila v zbirko! Izbirajte med formati XL, XXL ali XXL Panorama!

Priporočajo profesionalci

Izdelavo poročnih fotoknjig nam zaupajo številni profesionalni fotografi – med drugim tudi večkrat nagrajeni fotograf Ed Godden.

»Za CEWE FOTOKNJIGO se odločam zaradi izjemne kakovosti tiska in ker mi ponuja največ izbire glede formata, vrste papirja in platnic. Zdi se, da so moji poročni pari vedno zadovoljni, ko prejmejo dokončano knjigo, zato sem vsekakor njen velik oboževalec.«

Če ste že začeli razmišljati, s kakšnimi čudovitimi poročnimi fotografijami bi lahko ustvarili svojo fotoknjigo, zakaj se ne bi urejanja lotili že danes?

Morebitna vprašanja o poročnih fotoknjigah

Zaradi vrhunskega videza in gladke teksture je mat fotopapir priljubljena izbira za poročnih fotoknjige. Vse knjige s fotopapirjem so izdelane s plosko vezavo, ki vam omogoča, da postavite panoramske in širokokotne fotografije na 2 polni strani, ne da bi pri tem izgubili podrobnosti na sredini. Za tiste, ki želijo globoko črnino, vendar brez visokega sijaja, naš klasični fotopapir zagotavlja živahne barve in gladko teksturo.

Zahvaljujoč vrhunskimu CEWE tisku je mogoče natisniti tudi slike v odlični kakovosti 300 dpi. To ustreza kakovosti slik, ki jih posnamejo profesionalni poročni fotografi, zato bo vaša poročna fotoknjiga ostra, podrobna in popolna, točno tako kot ste si jo zamislili.

Število slik, ki jih lahko vstavite v fotoknjigo, ni omejeno. Edina omejitev je število razpoložljivih strani glede na naročeno velikost. Velike in XXL foto knjige lahko razširimo na 202 strani, naše manjše knjige pa na 74 strani.

Navdih za poročno fotografijo

Pozabite na tradicionalne posnetke, kjer so gostje nerodno razporejeni v skupine – poročna fotografija je lahko prav tako zabavna in ustvarjalna kot preostanek tega posebnega dne. Z našim tiskom profesionalne kakovosti bodo vaše fotografije videti fantastično. Preizkusite te foto ideje, ki v stilu ujamejo vaš poseben dan.

Črno-belo

Kako še bolje prikazati kontrast med ženinovo obleko in poročno obleko kot črno-belo? Črno-bela fotografija je poročna klasika, naš mat foto papir pa naredi črno-bele fotografije še bolj osupljive!

Osredotočite se na podrobnosti

Ujemite vsako najmanjšo podrobnost, zaradi katere je ta dan resnično vaš. Od šopkov do vezenja poročne obleke, kakovost naših fotoknjig zagotavlja, da bo vsaka podrobnost videti ostra, jasna in živa.

Široki kot

Fotoknjigo s plosko vezavo lahko odprete za 180° in na sredinskem prepogibu ne izgubite niti delčka fotografije. Odlično se obnese za dolge skupinske posnetke gostov ali panoramske posnetke poročnega prizorišča.

Zakaj CEWE?

Najbolj priljubljena foto storitev v Evropi
100% garancija zadovoljstva
Oddelek za pomoč uporabnikom